Wandafwerking:

Op het gebied van wandafwerking kan Valentijn Schilderwerken u ook van dienst zijn. U kunt hierbij denken aan het aanbrengen van bijvoorbeeld traditioneel behang, glasvezelbehang en sauswerk. Welke afwerking bij u past is erg afhankelijk van uw wensen en de toestand van uw muren. Welke afwerking u ook kiest, het is erg belangrijk dat dit gebeurt door iemand die hier bekwaam in is. 

Behangsoorten:

De meest voorkomende behangsoorten zijn papier behang, vliesbehang, vinylbehang, glasvezelbehang en textielbehang. Elk behangsoort heeft zijn eigen kenmerken. Zo moet de één een egaal ondergrond hebben om het aan te brengen en kun je met de andere behangsoort juist heel goed scheurtjes wegwerken. Zo heeft elke soort behangsoort zijn eigen kenmerken en wat erg belangrijk is om dat mee te nemen in uw keuze. Wij geven u graag passend advies, zodat u hier met een gerust gevoel een goede keuze in kunt maken.

Sauswerk:

Wilt u eindelijk wat doen aan de beschadigingen in uw muur, zijn uw muren er slecht uit gaan zien of bent u gewoon toe aan een opfrisser van de uitstraling van uw woning, dan is traditioneel sauswerk een goede oplossing. Hier kan gebruik worden gemaakt van handmatig sauzen of door spuitwerk. Uw budget, omvang van de muren en situatie bepalen welk het beste toe te passen. 

Kosten wandafwerking:

Om een goede inzicht te krijgen van de kosten is het belangrijk om hier een inventaris voor te maken. Wij komen graag geheel gratis en vrijblijvend bij u langs om een offerte op maat te maken. Neem hiervoor contact met ons op.

Afspraak maken?

Wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvende afspraak inplannen, bel dan 06-43464888

U kunt ook het contactformulier invullen, waarna we u zo spoedig mogelijk zullen beantwoorden.

Binnenschilderwerk

CP_INT_3ROOM2ROOM

Buitenschilderwerk

jack-0012

Wandafwerking

PVC-Wallpaper-3D-Vinyl-Wall-Wallpaper-Circle-for-Kids-Room-Bedroom-TV-Wall-Background-Wallcoverings-Home

Houtrotreparatie 
 deelvervanging-houtrot-houtrotreparatie