Wat zeggen onze klanten

Op deze pagina willen we graag met u delen wat onze klanten over ons zeggen. Wilt u ook uw ervaring delen, klik dan op de button hieronder.

Vakwerk!

★★★★★
5 5 1
Edwin heeft ons hele binnenhuis gedaan. Communicatie was erg goed en fijn, komt afspraken na. Ook de kwaliteit van het schilderwerk is erg goed en denkt ook mee met oplossingen. Kortom echt een aanrader hoor! Dank je wel!

Super kwaliteit en service!

★★★★★
5 5 1
Edwin heeft de buitenkant van onze hoekwoning geschilderd. Prima afspraken, prima advies, maar bovenal prima kwaliteit geleverd en een fijn persoon in de omgang! Goed advies tijdens het werk. Jammer dat hij zo goed geschilderd heeft, want hier kan hij door de goede grondlaag en aflaklaag de komende jaren weinig verdienen. Kortom, tot over een jaar of 8!

Kruiskerk weer helemaal top!

★★★★★
5 5 1
Kruiskerk op Gouwsluis staat weer strak in de lak dankzij Edwin. Een schilder die zijn vak verstaat en er ook duidelijk plezier in heeft. Denkt mee en oplossingsgericht. Duidelijke offerte en komt zijn afspraken na. Edwin namens alle bewoners bedankt. De klok kan weer luiden.

Op en top vakwerk!

★★★★★
5 5 1
Edwin heeft meerdere malen bij mij zowel binnen als buitenshuis schilderwerk verricht. Altijd stipt op tijd, komt afspraken keurig na, geen gedoe van: onvoorzien werk, kosten die hoger uitvallen etc. Komt altijd met een lach op z'n gezicht binnen, denkt met je mee en levert heel goed werk!

familie de Jong

★★★★★
5 5 1
Wij zijn zeer tevreden over Edwin, goed en netjes schilderwerk. En afspraak is afspraak. Kortom wij kunnen hem aanbevelen..

Echt vakmanschap

★★★★★
5 5 1
Edwin verstaat zijn vak enorm goed. We zijn echt enorm blij met het werk dat geleverd is. Dank je wel! Fam. Jansen

Deel uw ervaring via onderstaand formulier

Naam
Email
Reviewtitel
Beoordeling
Ervaring

Totaalwaardering

Oordeel een bedrijf aan de hand van wat de klanten zeggen

Recensies Gemiddelde waardering: ★★★★★ 5 gebaseeerd op 6 reviews
5 1