Welkom:

Welkom bij E.P Valentijn Schilderwerken. Met 25 jaar ervaring in de schildersbranche, kunnen wij u vakmanschap leveren tegen nette tarieven. Schilderen is vakwerk, waarbij op lange termijn pas te zien is wat kwaliteit schilderwerk is, en wat niet! Wij van Valentijn Schilderwerken maken alleen gebruik van kwaliteitsproducten, waarvan een lange duurzaamheid gegarandeerd is. We zijn gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerk. Verder zijn we ook gespecialiseerd in houtrotreparaties en wandafwerking met behang, glasweefselbehang of sauzen. Bij elk project streven wij naar vakmanschap en dit wordt dan ook altijd gerealiseerd.             

Offerte op maat:

Om een goede inzicht te krijgen in de kosten die samengaan met schilderwerk bieden wij de optie om dit geheel gratis en vrijblijvend te doen. Hierin zullen wij u deskundig advies geven op het gebied van materialen, kleuren, prijzen, behandeling etc. De offertes bij Valentijn Schilderwerken zijn volledig transparant, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wij geloven immers dat u daar als klant volledig recht op hebt. 

Werkgebied:

Onze dienstverlening is voor zowel particulier als bedrijf. Wij opereren in een straal van 25 kilometer rondom Alphen aan den Rijn. Zo komen wij regelmatig in Ter Aar, Nieuwkoop, Zevenhoven, Nieuwveen, Langeraar, Waddinxveen, Boskoop, Bodegraven, Zoetermeer, Zoeterwoude, Hazerswoude, Koudekerk, Leiden, Hoogmade, Woubrugge en omliggende plaatsen.

Afspraak maken?

Wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvende afspraak inplannen, bel dan 06-43464888

U kunt ook het contactformulier invullen, waarna we u zo spoedig mogelijk zullen beantwoorden.

Binnenschilderwerk

CP_INT_3ROOM2ROOM

Buitenschilderwerk

jack-0012

Wandafwerking

PVC-Wallpaper-3D-Vinyl-Wall-Wallpaper-Circle-for-Kids-Room-Bedroom-TV-Wall-Background-Wallcoverings-Home

Houtrotreparatie 
 deelvervanging-houtrot-houtrotreparatie