Houtrotreparatie:

 Heeft u last van houtrot en bent u van plan uw kozijnen te vervangen, maak dan eerst een vrijblijvende afspraak met ons. In de meeste gevallen zijn uw kozijnen nog volledig te redden en bespaart u dus enorm veel geld. Naast een enorme besparing op geld is het veel sneller en ook beter voor het milieu. Een specialist in houtrotreparatie zorgt ervoor dat de reparatie levenslang meegaat en dat je er niks van ziet. 

Repair care:

Valentijn Schilderwerken maakt gebruik van het professionele merk Repair care. Al jarenlang is dit de marktleider op het gebied van houtrotreparatie producten voor de professionele markt. Doordat de producten elastisch en vochtbestendig zijn, gaat het levenslang mee.

Voordelen houtrotreparatie:

Naast bovengenoemde voordelen kent houtrotreparatie nog meer voordelen. Zo bespaart u al gauw 90% ten opzichte van complete vervanging van uw kozijnen, is er minder kans op beschadigingen aan schilderwerk om de kozijnen heen en geeft het veel minder overlast. 

Kosten houtrotreparatie:

Om een goede inzicht te krijgen van de kosten is het belangrijk om hier een inventaris voor te maken. Wij komen graag geheel gratis en vrijblijvend bij u langs om een offerte op maat te maken. Neem hiervoor contact met ons op.

Afspraak maken?

Wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvende afspraak inplannen, bel dan 06-43464888

U kunt ook het contactformulier invullen, waarna we u zo spoedig mogelijk zullen beantwoorden.

Binnenschilderwerk

CP_INT_3ROOM2ROOM

Buitenschilderwerk

jack-0012

Wandafwerking

PVC-Wallpaper-3D-Vinyl-Wall-Wallpaper-Circle-for-Kids-Room-Bedroom-TV-Wall-Background-Wallcoverings-Home

Houtrotreparatie 
 deelvervanging-houtrot-houtrotreparatie